Slip for voks med en permanent hårfjerning med laser

29 december 2020 Astrid Pedersen

Er du træt af at skulle bruge oceaner af tid samt en mindre formue på at få fjernet uønskede hår ved hjælp af voks eller sukker? Gider du snart ikke bruge mere tid på smertefuld epilering eller på barbering, som giver skægpest og udslæt steder, hvor man ikke ønsker den slags? Og er du træt af konstant at skulle holde øje med dunene på overlæben for at undgå den velkendte moustache? Så kan du med fordel overveje permanent hårfjerning med laser.

Hvordan foregår permanent hårfjerning?

Permanent hårfjerning er en procedure som med højfrekvent lys slår hårsækkene ihjel således at de ikke længere kan producere hår.

Du kan få udført permanent hårfjerning på de steder hvor du helst vil være fri for hår, for eksempel i bikini linjen, på dine skinneben, i dine armhuler eller i ansigtet. Du bør dog altid vælge en velrenommeret klinik som har det bedste udstyr samt autorisation til at udføre permanent hårfjerning med laser.

Hvor kan jeg få foretaget permanent hårfjerning i København?

Hvis du leder efter en skønhedsklinik som kan hjælpe dig med permanent hårfjerning i København kan du med fordel vælge Inviocare. Hos Inviocare har de dygtige kosmetiske sygeplejersker den bedste uddannelse inden for, samt mange års erfaring med, permanent hårfjerning ved hjælp af laser. Du er, med andre ord, i trygge og professionelle hænder når du lader Inviocare forestå permanent hårfjerning på dine ben, i dine armhuler, i bikini linjen eller i ansigtet.

Du vil ved en indledende konsultation få foretaget en vurdering af din uønskede hårvækst. Din sygeplejerske vil fortælle dig hvad du kan forvente af din behandling, og hvor mange sessioner der skal til. På den måde ved du præcis hvordan det færdige resultat bliver, og hvor mange gange du skal lægge dig på briksen for at opnå dette. Og så får du selvfølgelig et nøjagtigt pris overslag fra begyndelsen.

Læs mere om permanent hårfjerning på inviocare.com.

Flere Nyheder