Sådan kan du låne penge uden at stille sikkerhed

Når du skal låne penge i banken, vil de altid kræve, at du kan stille sikkerhed. Det kan være i form af et hus eller noget andet værdifuldt. Sikkerheden skal banken bruge, hvis du ikke kan betale dit lån af. Så kan de nemlig sælge dit hus eller lignende og indfri dit lån på den måde. Mange banker vil også gerne have en oversigt over din indkomst. Det skal du derfor også komme med en masse dokumentation på. 

Hvis du leder efter et lån uden sikkerhed, kan du se på lån.dk. Det er en omfattende side, hvor de har samlet alle lån uden sikkerhed i Danmark. Det giver dig mulighed for at finde frem til det bedste og billigste lån. 

Hvis du ikke har et hus, men gerne vil tage et lån, kan det for eksempel være svært  for dig at stille sikkerhed. Hvis du er på SU eller er arbejdsløs, er det også meget muligt, at banken vil synes, at din indkomst er for lav til, at du må tage et lån hos dem. Men hvis du selv mener, at du har råd til at tage et lån, og der er noget, du virkelig gerne vil have, men som du ikke selv har alle pengene til nu, hvorfor skulle du så ikke have lov til at tage et lån? Du er jo et voksent menneske, der må gøre med sine penge, som du selv vil.

Det er meget forskelligt, hvor mange penge du kan låne uden sikkerhed. Det kan du også se på lån.dk. Nogle lån går helt op til 300.000 eller 400.000 kroner. Andre lån går måske op til 25.000 kroner. Alt efter hvor mange penge du skal låne, har du altså forskellige valgmuligheder. 

Du kan gå direkte til at ansøge om lånet via lån.dk. Selve ansøgningen sker selvfølgelig hos låneudbyderen og er ikke noget, som lån.dk har noget med at gøre. De prøver bare at gøre det mere simpelt for dig at tage et lån. Når du skal ansøge om et lån, skal du typisk oplyse, hvad du hedder, hvor gammel du er, hvor du bor, dit kontonummer og din årlige indkomst. Så får du svar i løbet af meget kort tid på, om du kan tage lånet. Nogle låneudbydere kan give dig svar efter bare et par timer, hvis du ansøger inden for deres åbningstid. Andre kan give dig svar i løbet af en eller to dage. Det er derfor meget nemt for dig at finde ud af, om du kan låne pengene. 

Læs mere på http://www.lån.dk/