Hos Flerelaan.dk finder du en oversigt over de kendteste låneudbydere på markedet, som tilbyder favorable forbrugslån. Her kan du nemt sammenligne priser hos Santander, ExtraCash, Alfalån: D:E:R, L’easy, Kliklån, Robotlån eller HotLån, og du kan få skræddersyet et lånetilbud, som passer netop til dine behov. Du finder også en god guide, hvor du kan læse mere om, hvad du skal være opmærksom på, når du ansøger om et online forbrugslån, og hvordan ansøgningsprocessen, udbetalingen og tilbagebetalingen foregår.

Få udbetalt helt op til 75.000 kr.

Hvis du har en god økonomi, har du mulighed for at låne helt op til 75.000 kr. hos ExtraCash.dk. Derudover tilbyder de fleste andre låneudbydere, at du kan låne op til 40.000 – 50.000 kr. Som udgangspunkt bør du kun låne det beløb, du har behov for, da du jo skal afdrage på lånet hver måned. Men du kan vælge en løbetid på f.eks. 12,24 eller 36 måneder, og dermed kan du selv være med til at bestemme den faste månedlige ydelse. Når du skal finde det billigste lån, så kig på ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent), der viser, hvad det samlet set koster i renter og gebyrer at have lånet.  

Ansøgningsprocessen foregår nemt og hurtigt

Selve ansøgningsprocessen foregår ved, at du udfylder et ansøgningsskema online, og enten underskriver du med NemID, eller du uploader lønsedler og årsopgørelse. Du får svar på din ansøgning i løbet af 30 sekunder til 2-3 hverdage. Lånet udbetales ca. 2-10 dage efter, at det er blevet godkendt. Låneudbyderen spørger dig ikke, hvad lånet skal bruges til, så du kan bruge pengene, som du vil. Du kan med fordel lave et månedsbudget over dine indtægter og udgifter, før du ansøger om et forbrugslån, så du ved, hvor meget du har råd til at afdrage på forbrugslånet hver måned. Med et forbrugslån i hånden kan du købe netop det, du ønsker dig nu og her, hvad enten det er en ny computer, en fladskærm eller en drømmerejse.