Nye kompetencer kan hjælpe dig med at komme i arbejde

04 juli 2022 Emilie Jacobsen

editorial

Hvis du er på udkig efter et arbejde, kan det være en god ide, at du ser på, hvilke kompetencer der kan hjælpe dig med at få et arbejde. Der er nemlig mange kompetencer, der er efterspurgte, og hvor det ikke tager så lang tid for dig at få dem. Det kan for eksempel være evnen til at køre truck. 

Ved at tage et truckcertifikat kan du åbne op for et væld af forskellige former for jobs. De oplagte jobs er på et lager, og dem findes der jo mange af rundt om i landet. Det vil derfor være en oplagt mulighed for dig. Det tager kun syv dage at tage et grundkursus i at køre gaffeltruck. Derefter har du mulighed for at bygge oven på det, hvis du ønsker det.

Det er faktisk heller ikke særlig dyrt at tage et truckcertifikat. Det koster 896 kroner. Det skyldes, at kurserne henvender sig til dig, der er ufaglært eller faglært og sigter imod at løfte dit niveau. Er du arbejdsløs, kan du prøve at høre jobcenteret, om det er muligt, at du kan få betalt kurset. 

truckcertifikat

Tag truckcertifikat i nærheden af, hvor du bor 

Du har god mulighed for at tage et truckcertifikat i nærheden af, hvor du bor, da de kan tages rundt om i landet. Bor du i Syd- eller Sønderjylland, kan du tage det på EUC Syd. De har en række lokationer rundt om i regionen, hvor du har mulighed for at gå på deres kurser. Det vil derfor være nemt for dig at finde et i nærheden af, hvor du bor. 

Er du i tvivl om, om det vil være det rette for dig med et truckcertifikat, eller hvilke muligheder du får ved at have et, er det en god ide, at du kontakter EUC Syd. De kan svare på alle spørgsmål, du måtte have i forbindelse med at tage kurset. 

Flere Nyheder