Luk din indre kunstner ud med epoxy resin

31 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Du havde nok næppe troet, at sådan noget som et umiddelbart håndværkerprodukt som epoxy resin skulle være noget, som du kunne bruge til at udleve dit kreative jeg.

Hvis du ikke er bekendt med dette produkt, så er det sådan noget, som der er med til at lukke sprækker på andre mere faste former for materialer, og så kan det give en glasklar og beskyttende overflade.

Derfor benytter man det især på træ og lignende, hvor man lige vil friske det op og forlænge dets levetid, hvis det nu er køkkenlåger, et bord eller noget helt andet, som der er ved at være lidt slidt, men som man stadig holder af og ikke nænner at udskifte.

Faktisk er dette resin så effektivt, at man kan benytte det på ting, som man ellers ville smide ud eller stikke ild til, hvis det var noget, man fandt ude i en skov eller noget drivtømmer.

Og det er netop dét, som er med til at gøre, at man kan være kreativ med dette også.

Skab store kunstværker med epoxy resin også

Så selvom man kan bruge dette til at holde sammen på sager, der måske er ved at gå i stykker, så kan man også tage at bruge det på skulpturer og andet, som man er ved at lave.

For på den måde kan man ikke alene give ens kunstprojekter en beskyttende overflade; de kommer også til at se flotte ud – derfor har man både en praktisk og æstetisk foranstaltning i dette produkt her.

Så kan disse skulpturer godt tåle at stå udenfor, hvis det er her, man gerne vil udstille dem eller have dem stående i kortere eller længere tid.

Det er vitterligt den kendte fantasi, som sætter grænsen her, hvis du skal forsøge at være kreativ med kunst med resin på forskellige overflader.

Flere Nyheder