Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hvis du altid har drømt om at komme på safari og opleve Afrikas vilde dyr, er Sydafrika et rigtig godt sted at gøre det. Ikke mindst, hvis du gerne vil kombinere din safari med smukke natur- eller kulturoplevelser. Sydafrika er nemlig et land, hvor du nemt kan opleve flere ting på din rejse. Det kan være en roadtrip ned langs kysten, hvor du kan komme på hvalsafari og vinsmagning. Det kan også være et besøg i Cape Town, hvor du kan blive klogere på Sydafrikas dystre historie med et besøg på fængselsøen Robben Island. 

Et godt rejsebureau, der kan hjælpe dig med at stykke en rejse sammen, hvor du får set alt det, som du gerne vil, er Jesper Hannibal Rejser. Det er et bureau med mange års erfaring i at sende folk til Sydafrika. De har derfor nogle erfarne rejsekonsulenter, der lytter til dine ønsker og hjælper dig med at få det hele til at gå i opfyldelse. Det er derfor en rigtig god mulighed for dig for at komme i trygge hænder, hvis du er lidt usikker på at skulle arrangere rejsen selv,eller hvis du bare synes, at det er nemmere på den måde. 

I Sydafrika kan du selvfølgelig opleve The Big Five. Det er nogle af de fem store dyr, som Afrika har at byde på: elefanter, næsehorn, løver, bøfler og leoparden. Derudover kommer du selvfølgelig til at se en række andre dyr. Det kan for eksempel være giraffer, zebraer og gnuer. 

Derudover kan du som nævnt opleve en række andre ting. Sydafrika er i dag kendt for sin produktion af vin, og der er gode muligheder for, at du kan køre fra vingård til vingård og smage på det, de laver. Hvis du gerne vil lære at lave traditionel sydafrikansk mad, kan Jesper Hannibal rejser også hjælpe dig med at arrangere det. Læs mere på http://www.hannibal.dk/rejser/afrika/sydafrika/