Køb kvalitets SEO hos Klikko

17 maj 2017 Astrid Pedersen

SEO er andet og mere end blot at have den rette søgeordsfrekvens i sine indholdstekster, de rigtige metatags og metabeskrivelser, og et let og overskueligt website. Selvfølgelig bidrager især godt, veltilrettelagt og relevant indhold samt en intuitiv og brugervenlig struktur til, at din side bliver lettere at navigere i – for brugere såvel som for søgemaskiner – men desværre kan ingen i disse konkurrencetidr nøjes med et godt website, hvor lækkert det end tager sig ud og hvor velskrevet tekster og overskrifter er.

Måske har du hørt om link building og blogging networks, men aldrig helt fået sat dig ind i hvorfor disse ting skulle være relevante for din website, og hvordan du kan anvende dem til at booste din SEO. Det er her, de professionelle SEO bureauer – som for eksempel Klikko . kommer ind i billedet. Med den rette søgemaskineoptimering vil du opleve, at din søgbarhed stiger, og dine konverteringer vil tage fart på en måde, som ikke ville kunne lade sig gøre uden SEO.

Hos Klikko får du professionel SEO og tilhørende vejledning om optimering af selve dit site. SEO er mange ting, for eksempel back linking fra højt rangerende blogging sites i vores eget netværk. Klikkos sites har alle en Ahrefs Domain Rating på mindst 15, hvilket betyder, at de er højt ansete hos Google – og et link fra en sådan side til din side vil være meget værd i Googles øjne.

Klikko har et stort netværk af skribenter, som leverer tekster af høj kvalitet til blognetværket. Klikko anvender ikke maskinfremstillede tekster, da Googles algoritmer sagtens kan skelne mellem en ubehjælpsom maskingenereret SEO tekst og en tekst, som er skrevet af en kompetent skribent. Alle skribenter har været igennem en optagelsesprøve for at tjekke deres skrivemæssige kompetencer, og Klikko følger løbende op på kvaliteten af den enkelte skribents arbejde.Derudover har Klikko indbygget scanner i sit indleveringssystem, som tjekker for duplicate content – en af de ting, som Google ikke ser med milde øjne på.

Med søgemaskineoptimering fra Klikko er du garanteret SEO af høj kvalitet til netop dit website, og de effektive system sørger for, at du hurtigt kommer til at rangere højt på de søgeord, du gerne vil findes på. Klikko arbejder på daglig basis med optimering og monitorering af søgetermernes performance, og sørger løbende for, at der bliver tilføjet nyt eller ekstra indhold til netværket, skulle din placering på diverse SERPS (Search Engine Result Pages, søgeresultatsider) mod al forventning dale.

Flere Nyheder