Installation af robotplæneklipper: Blær dig med at have områdets flotteste græsplæne

At have en pæn, velholdt græsplæne svare til i disse dage at være solbrun. Det betyder at du har råd til at have et stykke jord, som du ikke behøver at dyrke. I gamle dage var det at være solbrun det samme som at du arbejdede og derfor var det “fint” at have en hud, der aldrig var udsat for solen. I dag er det omvendt.

Det samme gælder for en græsplæne. I gamle dage havde man ikke råd til at at have et stykke jord der ikke blev brugt, med mindre man var rig. Af en eller anden grund er den holdning blevet videreført til i dag. Ikke fordi nogle af os lider af den vildfarelse at vi tror vi er rige fordi vi har en græsplæne, men blot at det at have en pæn velholdt en er godt.

Men i dag har vi ikke råd til at have ansatte der tager sig af græsplænen og det tager tid at slå græsset. Men heldigvis er der en løsning. En robotplæneklipper. Du kan læse mere her https://kabelnedlaegning.dk/installation-af-robotplaeneklipper/.

Spar tid og stadig have den flotteste græsplæne

En græsplæne trives ved at blive slået dagligt eller hver anden dag. Samtidig vil de små stykker græs falde ned i græsplænen og virke som naturgødning. Græs som ellers ville være blevet revet sammen og smidt ud. Den hyppige græsslåning har samtidig den fordel, at den agressive mos og kløver som ikke holder af den daglige slåning vil dø og plænen vil blive overtaget af græsset. 

Det er ovenikøbet en langt mere miljøvenlig løsning, da maskinen køre på batteri og lades på via solenergi modsat den traditionelle plæneklipper der køre på el eller benzin. Samtidig er den næsten lydløs og vender selv tilbage til opladning. Hvis det begynder at regne vil den også vurdere om den kan køre videre eller om den skal retur.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.