Hyr en dygtig forsvarsadvokat til at føre din sag

Et stærkt forsvar i en straffesag kræver en kompetent og dygtig forsvarsadvokat, og det er lige præcis, hvad Hviid Advokater kan tilbyde dig. Hviid Advokater er et landsdækkende advokatfirma, som har lokalafdelinger i bl.a. København, Odense, Aalborg, Aarhus, Næstved, Kolding, Esbjerg og Roskilde, så de er altid inden for rækkevidde, uanset hvor i Danmark du befinder dig. Er du blevet sigtet, tiltalt eller varetægtsfængslet, så kan du komme i kontakt med Hviid Advokater døgnet rundt ved at udfylde kontaktformularen på hjemmesiden, og så ringer de hurtigt tilbage til dig. I Danmark får du automatisk beskikket en forsvarsadvokat af retten, men du kan frit vælge, om du i stedet ønsker selv at finde en forsvarsadvokat til at føre din sag. Det bliver ikke dyrene for dig, for retten har på forhånd fastsat salæret efter bestemte takster.

Forsvarsadvokaten er med fra start til slut

En forsvarsadvokat står ved din side fra start til slut i en straffesag. Det er kun en fordel for dig, at forsvarsadvokaten kommer på banen så tidligt i forløbet som muligt, så du har en juridisk rådgiver, som kan vejlede dig, og som du kan betro dig til. Forsvarsadvokaten har tavshedspligt, og du kan derfor tale frit, uden at være bekymret for, om det bliver sagt videre til politiet. Har du forslag til vidner, der skal afhøres i sagen, eller mener du, at der er tekniske undersøgelser, som skal laves, så kan du fortælle det til forsvarsadvokaten. I nogle tilfælde bliver sigtelsen frafaldet, men hvis det kommer til en retssag, så hjælper forsvarsadvokaten dig med at lægge en strategi for det stærkeste forsvar i retten. Forsvarsadvokaten vil fremhæve alt det, som taler for, at du skal have den lavest mulige straf eller helt frifindes. Hvis du bliver dømt, har du mulighed for at anke dommen, og det vil forsvarsadvokaten og retten også kunne rådgive dig om.

Få en af landets bedste forsvarsadvokater til at føre din sag

Hos Hviid Advokater er der kun erfarne og kompetente forsvarsadvokater ansat, bl.a. Bo Hansen, som er en af landets dygtigste forsvarsadvokater. Han blev især kendt i offentligheden på grund af en stribe frifindelser af klienter, som var tiltalt i en række alvorlige sager om brandstiftelse, og han har medvirket i DR-dokumentaren ”De brændte beviser”. Han er beskikket af Justitsministeriet og har møderet for by- og landsretterne og Højesteret. Med en dygtig forsvarsadvokat som Bo Hansen ved din side kan du være sikker på at få det allerbedste forsvar i din straffesag. Du kan kontakte Hviid Advokater ved at udfylde kontaktformularen, og så vil forsvarsadvokaten hurtigt ringe tilbage til dig.