Hvorfor købe gasflasker hos Primagaz?

21 september 2020 Astrid Pedersen

Er du ejer af en virksomhed som anvender gas i forbindelse med eksempelvis tilberedning af mad eller opvarmning af emner, eller ønsker du som detail forhandler af gasflasker at tilbyde dine kunder den mest optimale løsning, kan du med fordel vælge at handle med Primagaz. Primagaz fremstiller og sælger nemlig LPG og BioLPG i top kvalitet – og med nogle af markedets bedste og mest favorable løsninger for erhvervsdrivende.

Når du handler med Primagaz handler du samtidig med en af verdens førende internationale producenter af LPG. Primagaz er nemlig en del af SHV Energy som er markeds ledende inden for dette område i intet mindre end 28 lande. SHV Energy er rigtig langt fremme i skoene når det handler om miljø og klima venlig fremstilling af de reneste gasser til brug i såvel det private erhvervsliv som i private boliger.

Du vil med andre ord være garanteret et produkt med en høj yde evne og et lavt CO2 aftryk når du køber LPG eller BioLPG hos Primagaz, uanset om du er privat forbruger eller erhvervs kunde.

Hvad er LPG og BioLPG?

LPG er en form for naturgas som er kendetegnet ved renhed og en høj ydelse og brændværdi. Propan er hoved ingrediensen i LPG og i BioLPG, som er den bæredygtigt fremstillede variant af LPG. Propan molekylet er meget enkelt, og består af tre kulstof atomer omgivet af brint atomer.

Der er stort set ingen rest produkter i forbindelse med forbrænding af propan, idet kulstof atomerne går sammen med ilt for at danne CO2, og brint atomerne sammen med ilten danner H2O – altså vand. Du vil ikke opleve forurening med sod eller partikler når du anvender LPG eller BioLPG, hvilket gør disse gasser særdeles velegnede til eksempelvis madlavning.

Du kan læse mere, og bestille dine gasflasker online, på https://www.primagaz.dk/ 

Flere Nyheder