Hurtige overblik hos Dvd-venner.dk

Dvd-venner.dk er en hjemmeside for dig, der ønsker et hurtigt og grundigt overblik over hvad der rører sig i film- og tv-branchen – nationalt såvel som internationalt. Læg din vej forbi siden når du søger inspiration til din næste biograftur, eller vil opdateres på nye film, serier eller tv-programmer. Dvd-venner.dk møder dig i øjenhøjde og bringer mange forskellige nyheder til dig – samlet på ét sted.

Tidens film, serier og tv-programmer

Hos Dvd-venner.dk kan du læse anmeldelser af små og store film, og få stillet din nysgerrighed om strømningerne i filmbranchen fra Dvd-venner.dk’s skribenters synspunkt. Du kan finde inspiration til nye serier, der er værd at følge, finde ny information om dine gamle yndlingsserier. Går du op i godt gear til tv-stuen, eller vil du holde dig opdateret med tidens tv-programmer, kan du læse nyheder fra tv-branchen også.  Endelig finder du en kategori med lækker merchandise, som kan gøre dine film- og tv-oplevelser lidt sjovere.

Her fokuseres der ikke på én genre, men sidens filmanmeldelser og artikler omhandler alt fra børnefilm til actionfilm, danske komedier og  amerikanske dramaer. Du finder med stor sandsynlighed aktuelt materiale om den blockbuster, du søger information om. Sidens enkle design gør det nemt at orientere sig og finde frem til de artikler, der er relevante for dig.

Stream film fra Blockbuster’s hjemmeside

om et emne 75 ordEn af de nyheder, du kan læse mere om på Dvd-venner.dk, er det nye tiltag, som udlejningsgiganten Blockbuster har sat i værk for at imødekomme tidens stærkt dalende interesse for fysisk videoudlejning.

Blockbuster har nemlig nu gjort det muligt at streame deres videoer direkte fra deres hjemmeside, så man slipper for at møde op i butikken. Det falder helt i tråd med tidens tendenser, hvor Netflix og andre onlinetjenester bringer store filmoplevelser ind i stuen med få klik.

For at blive i onlinetjenesternes verden, kan du i en anden artikel få overblik over de største aktuelle filmoplevelser på Netflix. Dvd-venner.dk kommer med deres bud på de 5 bedste film, du kan streame for tiden. 

Eksempler på artikler og anmeldelser

Her et overblik over nogle af de nyeste artikler, som kan give dig en ide om, hvad du kan forvente dig af et besøg på Dvd-venner.dk: en anmeldelse af teenage-hittet Max Pinlig, information om opfølgeren til Disney’s Frost, en anmeldelse af filmen om Dirch Passer, ord om webserien Anton90, en artikel om sidste sæson af hitserien Girls, information om den stigende popularitet af buede fjernsyn mm. Læs mere på http://dvd-venner.dk/ .