Fornemme måder at dekorere ens plankeværk på

26 november 2020 Anders Lundtang Hansen

Som det første skal du jo have lavet et plankeværk til din have, før du kan begynde at tilføje det ekstra, som er dekorationen.

Det er der heldigvis også råd for, da du på Husblog.dk kan læse nærmere om, hvordan du laver et godt plankeværk til din have.

Når du så er blevet færdig med det, så kan du begynde at dekorere det, for selvom plankeværket i sig selv er lavet af de bedste materialer og står solidt og godt i jorden, så kan det hurtigt blive lidt kedeligt at kigge på.

Og her mener vi ikke, at man skal give det noget beskyttelse såsom træbeskyttelse, hvis plankeværket er lavet af træ, for det hører i vores bog sammen med konstruktionen/vedligeholdelsen af plankeværket.

Nu skal vi til at gøre det spændende at se på.

Forskellige måde at pynte et plankeværk på

Det er jo lidt ligesom, når man ser de programmer på TV, hvor man indretter et hjem på ny og helt laver det om. Det grove arbejde er det vigtigste, men hvis man ikke pynter det med nipsgenstande og får det til at ligne et hjem, så kan det se noget spartansk og upersonligt ud.

Djævelen er i detaljen, som man siger på engelsk.

Så når plankeværket står rankt og flot på ens plæne ud til vejen eller lignende, så er det parat til at blive dekoreret.

Det mest almindelige i den sammenhæng er nok, at man maler det hele i den samme farve. Det er en let løsning, og det er også nemt at vedligeholde.

Men man kan jo gøre det lidt mere spændende ved at male figurer, mønstre og tegn på det, men det kræver så nok også, at man maler det over, når man vil starte forfra – og det kan hurtigt komme til at se grimt ud grundet tidens tand.

Flere Nyheder