Det kan være dyrt at være studerende. Du skal både købe dyre studiebøger, have et sted at bo og nogle møbler til det sted. Samtidig er det en tid, hvor du ikke har særlig mange penge. Det kan derfor være svært at få enderne til at mødes hver måned. Det er derfor en god ide, at du overvejer at tage et forbrugslån til at få det hele til at gå op i en højere enhed. Det kan for eksempel være i forhold til, at du tager et lån, så du kan komme på ferie. Når du har studeret hårdt hele året, har du brug for at slappe af i sommerferien og komme væk fra det hele. 

Når du tager et forbrugslån, kan du være op til 72 måneder om at betale lånet af igen. Det gør, at dine betalinger bliver delt op i meget mindre bidder, der er nemmere for dig at sluge rent økonomisk. Det gør det nemmere for dig at låne et større beløb. Når du er studerende, har du ofte en lang sommerferie. Det gør det muligt for dig at tage ud at rejse i længere tid, hvis det er det, du har lyst til. Der kan du virkelig koble af. 

To låneudbydere, der er gode for dig at se på, hvis du overvejer at tage et forbrugslån, er hotlaan.dk og robotlaan.dk. De har stor erfaring med at låne ud til blandt andet studerende. Du ansøger via nettet og får derfor hurtigt svar på, om du kan låne pengene eller ej. Det er også med til at gøre det meget nemmere for dig at planlægge sommerferien – eller hvad det ellers er, du gerne vil låne penge til. Du kan låne op til 75.000 kroner hos dem begge to uden at skulle sikkerhed for lånet. Det er med til at gøre det ekstra nemt for dig som studerende at låne pengene.