Få mindre og lettere bryster med en brystreduktion

17 august 2020 Astrid Pedersen

Generes du til daglig af lidt for voluminøse – og måske direkte tunge og hængende – bryster? Så kan en brystreduktion være noget for dig.

Brystreduktion – hvorfor og hvordan?

Der kan være flere grunde til at få foretaget en brystreduktion. De fleste kvinder, som vælger at få udført denne procedure, er plaget af gener fra meget tunge og voluminøse bryster. Disse gener kan være af kosmetisk art, eller de kan hænge sammen med den ekstra vægt som lægges på fortil.

Meget store bryster er nemlig ikke altid en pryd for en kvinde, men kan i mange sammenhænge udgøre en byrde. Brysterne kan være i vejen i forbindelse med sports udøvelse eller andre fysiske aktiviteter. Det kan være endog rigtig vanskeligt at finde bh’er som yder den rette støtte således at man slipper for snærende stropper. Og så kan den ekstra vægt give hovedpine samt skulder og nakke smerter, som kan gå hen og blive direkte invaliderende.

Hvor kan jeg få foretaget en brystreduktion?

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående er en brystreduktion måske noget for dig.Mange kvinder beretter om et øget selvværd og større livsglæde efter en brystreduktion som i både bogstavelig og overført betydning letter en stor byrde fra deres skuldre. Du vil med en brystreduktion slippe for store og hængende bryster. Du vil opleve at det er lettere at finde bh’er som passer – og senere hen i livet vil du undgå at få lange bryster som følge af overbelastningen af huden over brysterne.

 Du vil få nemmere ved at deltage i fysisk træning uden at skulle opleve smerter og ubehag ved tunge og hængende bryster. Og du vil slippe for de typiske gener ved store bryster så som eksem og svamp om sommeren.

Du kan finde den aktuelle brystreduktion pris hos AGATA Privathospital på hjemmesiden agata-privathospital.dk

Flere Nyheder