Få hjælp til renovering af din nye bolig hos malerfirma i Lyngby

04 november 2020 Astrid Pedersen

Har du og familien netop erhvervet jer et hus eller en lejlighed – måske efter mange måneders intens og opslidende boligjagt? Så står I sikkert og tripper for at få nøglerne i hånden, så I kan komme i gang med at flytte ind. Men her bør du tage en dyb indåndig og overveje, om ikke det var umagen værd at vente et par uger med at flytte ind – og så få en dygtig maler til at sætte boligen flot i stand, mens den endnu står tom.

Hvordan kan en faglært maler hjælpe mig?

Du mener måske at du fint selv er i stand til at sætte din nye bolig i stand. Men her bør du overveje om du nu også er den person som er bedst rustet til denne opgave. Du kender ret beset ikke væggenens tilstand. De kan være behængt med et tykt lag tapet som gemmer på grimme overraskelser – for eksempel puds som smuldrer eller dybe revner i murværket som slår igennem pudset. Og hvis du ønsker et smukt og holdbart resultat skal tapetet væk før du kan påbegynde det egentlige malerarbejde.

Her vil du blive glad for hjælpen fra en professionel og erfaren maler. For det første vil han eller hun kunne varetage den utroligt slidsomme og tidskrævende opgave det er at fjerne og bortskaffe de mange lag af gammelt tapet. Og for det andet vil en faglært håndværker have de stærkeste forudsætninger for at kunne vurdere hvad der tjener væggene bedst.

En maler med mange års erfaring vil hurtigt kunne se om der er brug for en fuldspartling, eller om dine vægge vil klare sig fint med opsætning af filt – eller om der måske oven i købet vil kunne males direkte på pudset med et flot resultat. Og så vil han eller hun have det rette håndelag der skal til for at skabe et smukt resultat.

Du kan finde dit lokale malerfirma i Lyngby på Malerkanonen.dk

Flere Nyheder