Få hjælp til køb af bolig hos eboligadvokat

06 oktober 2020 Astrid Pedersen

Står der ”ny bolig” øverst på familiens ønskeliste? Er i vokset ud af huset eller lejligheden – eller skal mor eller far arbejde i en anden del af landet? Så går den vilde bolig jagt. Og uanset om I er i markedet efter en andelslejlighed, en ejerlejlighed eller et hus, er det en god idé at finde en dygtig boligadvokat fra begyndelsen.

Hvorfor bruge en boligadvokat?

Der er god fornuft i at alliere sig med en boligadvokat fra det øjeblik man har besluttet at købe ny bolig. Ud over det at en boligadvokat kan hjælpe med skøde og andre formaliteter kan en boligadvokat også være behjælpelig i forbindelse med selve købs processen.

Med en kompetent boligadvokat ved din side kan du undgå at falde i en af de mange fælder med hvilke bolig markedets underskov er oversået. Din boligadvokat har nemlig ekspertisen til at kunne vurdere hvornår noget er en god handel, hvornår det ikke er – og hvilke boliger du bør holde dig langt væk fra.

Denne viden kommer dels af erfaring, dels ved gennemlæsning af de for boligen relevante dokumenter. Det kan for eksempel være referater af general forsamlinger i ejerforeningen, budgetter og regnskaber for ejendommen, eller servitutter og lokal planer for det område som omgiver dit nye hus.

Din boligadvokat vil lynhurtigt kunne gennemskue om der er planer om opførelse af veje og anlæg som kan få huset til at falde i værdi, eller om boligforeningen er behæftet med en usund økonomi og en manglefuld drift. Dette er faktorer som er vigtige at tage med i betragtning inden du skriver under på slutsedlen. Og med hjælp fra en boligadvokat kan du således træffe beslutningen på et informeret grundlag.

Hvis du ønsker en billig boligadvokat til hjælp ved bolig køb kan du finde ham eller hende hos eboligadvokat.dk

Flere Nyheder