Få en flot overdækket terrasse til sommer

04 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

I løbet af de seneste år er det blevet vældig populært at tilbringe ferien under de hjemlige himmelstrøg. En øget klima bevidsthed samt andre udefra kommende faktorer har bevirket at flere og flere familier vælger de dyre og stressende fly rejser fra til fordel for en trendy og afslappande staycation.

Der er rigtig mange gode grunde til ikke at søge udenlands i løbet af sommer halvåret. For det første er den danske sommer aldeles pragtfuld, med sine mange solskins timer i døgnet og temperaturer som er til at holde ud. Og for det andet sparer du masser af penge på ikke at skulle hive hele banden sydpå via proppede fly til kedelige hoteller og uinspirerende mad – penge, som kan investeres meget mere fornuftigt.

Byg en overdækket terrasse og få mere ud af familiens have

Du kan for eksempel vælge at bruge de mange penge på at lade en lækker overdækket terrasse opføre på din grund. En overdækket terrasse er, såfremt den er designet og konstrueret på professionel vis, en rigtig god investering i din ejendom.

image

Ud over det at familien får en lækker ramme omkring dagens måltider, hygge, afslapning og leg vil en professionelt opført overdækket terrasse kunne udgøre et stort aktiv for din bolig. Dit hus bliver ganske enkelt mere værd hvis det er udrustet med en overdækket terrasse i top kvalitet. Og det vil du kunne mærke i forbindelse med et eventuelt fremtidigt salg.

Hvem kan hjælpe mig med at opføre en overdækket terrasse i haven?

Hvis din overdækket terrasse skal være både flot og holdbar bør du lade en professionel faglært tømrer om at udføre denne. Hos det danske tømrer firma Kun Terrasser ApS finder du tømrermester Andreas la Cour, som igennem mange år udelukkende har beskæftiget sig med at bygge træterrasser.

Se de flotte overdækkede terrasser på https://www.kun-terrasser.dk/overdaekket-traeterrasse.

Flere Nyheder