Få dit flotte garn igen med hjælp fra en frisør

04 februar 2021 Astrid Pedersen

I disse tider holder det hårdt, hvis man gerne vil tage sig godt ud. Nedlukning på nedlukning har tærret på kræfterne og det gode udseende. Dette gælder ikke mindst hårpragten hos især den kvindelige del af befolkningen.

Mange af os render rundt med spaltede spidser, falmede længer, og grimme udgroninger i toppen fordi det ikke har været muligt at besøge frisøren. Og derfor er det en rigtig god idé at sætte tid af til den helt store omgang så håret kan komme i top form til foråret og sommeren.

Kan jeg ikke bare selv klippe og farve mit slidte hår?

Det kan være fristende selv at fatte saks, kam og hårfarve produkter og selv kaste sig ud i projekt nyt hår. Men dette kan kun på det kraftigste frarådes.

For det første kommer der kun sjældent noget som helst godt ud af selv at klippe sit hår. Det bliver lynhurtigt skævt – eller også kommer du til at klippe alt for meget af. Produkter til farvning eller blegning af hår som kan købes i supermarkedet eller hos materialisten er heller ikke altid top dollar. Du vil sjældent få den farve som er afbildet på æsken – især ikke hvis dit hår i forvejen er kemisk behandlet, for eksempel bleget, farvet eller permanent krøllet.

For det andet kan du risikere at der er allergener i disse produkter som din hud kan reagere på. I værste fald kan du ende med hårtab og sår eller udslæt i hoved bunden. Og så vil det stå klart at det bedre havde kunnet betale sig at vente på at frisøren åbnede igen.

Hvor kan jeg gå til frisør i Århus?

Hvis du søger den helt rigtige og top trendy frisør i Århus kan du med fordel vælge den velrenommerede frisør salon Marias Hår. Du kan bestille tid til klip eller farve via hjemmesiden mariashaar.dk.

Flere Nyheder