Emaljering af badekar – hvis du vil have dit badekar til at skinne igen

19 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Hvis dit gamle badekar er misfarvet, skrammet og krakeleret i emaljen har du sandsynligvis ikke lyst til at bade i det. Og det er faktisk også en god idé at lade være. I hvert fald indtil emaljen på karrets inderside er blevet sat flot i stand.

Hvordan sætter man emaljen i et badekar i stand?

Det at renovere emaljen i et badekar er en langt mindre tidskrævende og meget billigere procedure end at skrotte badekarret for at installere et nyt. I forbindelse med renovering af badekar har du kun brug for én håndværker, nemlig en dygtig og erfaren badekarsmaler.

Med hjælp fra en badekarsmaler som har hoved og hænder skruet rigtigt på vil dit gamle slidte badekar faktisk kunne komme til at stå som var det ganske nyt i løbet af kun fire timer. Det er nemlig den tid det tager at fjerne den gamle emalje og erstatte den med en ny én af slagsen. Og efter blot et døgns hærdning er emaljen solid nok til at du atter kan tage dit badekar i brug.

Hvor kan jeg få hjælp til emaljering af badekar?

Selv om emaljering af badekar lyder som en simpel procedure bør du altid overlade denne til en dygtig badekarsmaler. Så er du garanteret det flotteste resultat. En badekarsmaler vil nemlig være i besiddelse af det rette håndelag som professionelt udstyr til maling af badekar. Og han vil altid udelukkende anvende de korrekte materialer til formålet.

Hvis du er bosiddende i København eller på Frederiksberg kan du med stor fordel tage kontakt til Emaljemanden. Emaljemanden er din badekarsmaler i København. Hos Emaljemanden får du den mest kompetente hjælp til emaljering af badekar. Og det til nogle af markedets laveste priser.

Du kan læse mere, og indhente et godt tilbud på emaljering af badekar, på hjemmesiden https://emaljering-af-badekar.dk/emaljering-af-badekar/.

Flere Nyheder