Den lækreste mad ud af huset til festen – bestil online

06 juli 2021 Astrid Pedersen

Skal familien eller vennerne samles i festligt lag i løbet af sommeren? Så bør du overveje at bestille mad ud af huset.

Kan jeg ikke bare selv lave mad?

Vælger du selv at stå for fremstilling af mad til din fest kan du roligt belave dig på at bruge mange timer – måske endda dage – i køkkenet. I hvert fald hvis du regner med at skulle bespise meget mere end ti gæster. Det er hårdt og opslidende at skulle kokkerere op til en fest. Og derfor er det en god idé med mad ud af huset.

Bestil din mad ud af huset fra Kokken & Jomfruen – masser af muligheder

Hvis du ønsker at gøre traktementet til din fest let som en leg kan du med fordel vælge Kokken & Jomfruen som leverandør af mad ud af huset. Kokken & Jomfruen har igennem mange årtier serviceret arrangører af utallige fester, receptioner og sammenkomster i alle størrelser med lækker og billig mad ud af huset.

Hos Kokken & Jomfruen er du garanteret mad ud af huset i top kvalitet. Når du bestiller anretninger, menuer eller buffet’er hos Kokken & Jomfruen kan du være sikker på at maden er nyligt fremstillet. Din bestilling leveres altid til den aftale tid og på den ønskede adresse.

Bestilling af mad ud af huset fra Kokken & Jomfruen foregår online hvilket minimerer risikoen for misforståelser. Du har på hjemmesiden mulighed for selv at sammensætte menuen ud fra et væld af spændende retter. Du kan finde sæson betonede menuer så som julemiddag eller påskefrokost.

Du kan sammensætte en lækker buffet ud fra et hav af småretter, kanapeer, pindemadder og tapas. Og du kan sågar vælge Kokken & Jomfruens brunch buffet hvis din sammenkomst foregår om formiddagen eller i de tidlige eftermiddagstider.

Du kan læse mere om Kokken & Jomfruen, og bestille mad ud af huset online via hjemmesiden  https://www.kokken-jomfruen.dk/ 

Flere Nyheder